Welke type iPhone 5 hoesjes zijn er?

Bij aanschaf van een iPhone 5 weet men dat er een verhoogd risico aanwezig is dat de telefoon op den duur beschadigt door het vele gebruik. Reden genoeg dat er vol op geadviseerd word je telefoon te beschermen. Met de iPhone 5 heb je een geruime keuze in het assortiment telefoonhoesjes. Je kan zowel online een hoesje bestellen als ouderwets in de gewone telefoonwinkel.

Heb je extreme wensen, dan is het lang zo gek niet om te overwegen je eigen telefoonhoesje te ontwerpen. Een iPhone 5 hoesje kan je gewoon bestellen op het internet. Er zijn een aantal websites te vinden op het web, waar je het zo bond kan maken als dat je zelf wilt. Er zijn verschillende soorten hoesjes iPhone 5:

Flipcase en Booktype hoesjes

Omdat de flipcase booktype voorzien is van een hard case, biedt deze uitrekende bescherming, en geeft deze vooral een zakelijke look. Meestal gemaakt van leder, kunstleder en voorzien van sluit-magneet.

Insteekhoesjes

Vooral als het gaat om optimale bescherming is het insteekhoesje zeer geschikt voor de

iPhone 5, over het algemeen voorzien van een mooie robuuste laag leder en veelal voorzien van veel opbergvlakken.

Bling bling hoesje

Ben jij meer het stijlvolle type dat graag laat zien wat je in huis hebt? Kies dan voor een bling bling hoesje. of je deze nu met een spiegeltje wilt hebben, of met andere accessoires, je hebt een tal aan mogelijk heden.

Portemonnee hoesjes

Het portemonnee hoesje geeft je de mogelijkheden naast je telefoon ook je meest waardevolle bezittingen mee te nemen zoals je geld creditcard en bankpasjes. Super handig en multifunctioneel.

Broekriem hoesjes

Valt er bij jou ook altijd van alles uit jou zakken? Kies dan voor het broekriem hoesje. Deze bied jou het gemak je iPhone 5 bij je te dragen door hem te bevestigen aan je broekriem. Handig en je hebt niets meer te verliezen!

Siliconen/TPU hoesjes

Deze hoesjes zijn meestal gemaakt van een siliconen materiaal puur om jou telefoon de de optimale bescherming te bieden. Uiteraard verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Het batterij hoesje

Dit hoesje biedt naast alle bescherming die je telefoon nodig heeft ook aan de batterij-duur te optimaliseren. Handig als je een drukke beller bent of naast je andere bezigheden veel op het web surft. Deze hoesjes kan je vinden tussen alle soorten hoesjes die worden aangeboden.

Nu je al je opties bekeken hebt, ben je klaar om jou keuze te maken. Wellicht hou je van variatie en besluit je om meerdere hoesjes aan te schaffen! Succes met je aankoop!

Comments are closed.