Sim only onbeperkt internet

Wat houd Sim only onbeperkt internet in?

Een sim only onbeperkt internet word door verschillende mobiele providers
aangeboden. De bekende en grote providers in Nederland zoals Hi, KPN en Vodafone bieden helaas geen onbeperkt internet aan. De providers die wel onbeperkt internet aanbieden bij een sim only abonnement zijn Youfone, T-Mobile en Robin Mobile. Prijsvechters op de sim only markt zoals Simpel, Simyo, Telfort en Ben bieden helaas ook geen onbeperkt internet aan maar hebben wel grote databundels waarmee in principe onbeperkt van het internet gebruik gemaakt kan worden. Niet iedere consument zal een sim only abonnement met onbeperkt internet nodig hebben op een mobiel apparaat, maar het is wel een geruststelling als je je geen zorgen hoeft te maken hoeveel MB’s data je nog hebt in een maand.

Met de huidige smartphones is het zelfs noodzakelijk om een databundel te hebben bij een mobiele telefoon abonnement, want anders werkt de smartphone niet naar behoren. Er zijn veel mogelijkheden qua sim only abonnementen. Het is dus ook nog lastig kiezen welke provider het beste sim only abonnement heeft voor de beste prijs.

Snelheid van het mobiele internet met onbeperkt internet

Een aantal jaar geleden had iedere provider nog het onbeperkt internet bij haar
telefoonabonnementen. Maar doordat de consumenten de telefoons en smartphones steedsmeer gingen gebruiken via het internet en het mobiele internet eigenlijk de basis werd voor het sim only abonnement, kozen de meeste providers ervoor om geen onbeperkt mobiel internet meer aan te bieden. Bij een sim only onbeperkt internet zal er altijd verbinding gemaakt kunnen worden met er internet zonder dat hiervoor extra kosten aan vast zitten. De snelheid bij onbeperkt internet is altijd minimaal 64 kb/s wanneer de databundel verbruikt is en de snelheid word terug gebracht.

De snelheid die de meeste providers aanbieden met mobiel internet is heel verschillend per provider. De internetsnelheid is ook afhankelijk van de drukte op de servers van de provider. De meeste smartphones beschikken ook over een wifi functie waarmee een draadloze internet verbinding tot stand gebracht kan worden. Het verbinden is gratis en er worden dan geen MB’s verbruikt van de databundel. Vergelijk de diverse aanbieders en sluit een voordelig sim only abonnement met internet af.

Leave A Comment