Nieuws - iPhone 5S Abonnement

Op zoek naar een nieuwe telefoon

Heeft u een abonnement en is deze nog niet afgelopen, maar bent u al wel aan een nieuwe telefoon toe? Dan heeft u waarschijnlijk inmiddels ontdekt dat dit best een duur grapje kan worden. Voor nieuwe telefoons betaalt u vaak meerdere honderden euro’s en dat is niet voor iedereen een uitgave die ze zomaar doen. Bij Net Niet Nieuw snappen ze dat helemaal. Een telefoon kan om wat voor reden dan ook stuk gaan. Of misschien bent u de telefoon wel helemaal zat en wilt u graag een nieuwe. Op de website www.netnietnieuw.eu vindt u uiteenlopende soorten telefoon voor een leuke prijs. Zoals de naam van het bedrijf al aangeeft zijn de telefoons niet helemaal nieuw meer. Dit betekent dat er oorspronkelijk iets mis was met de telefoons en dat zij dus refurbished zijn. De telefoon functioneert nu dus prima, maar door eerdere mankementen kan deze niet meer voor de nieuwprijs verkocht worden. U kunt er echter vanuit gaan dat alle fouten in het toestel opgelost zijn en dat u dus een hele goede nieuwe telefoon heeft voor een veel lagere prijs die u er normaal voor zou betalen. Dat is toch een goede deal! Op de website vindt u verschillende soorten telefoons van uiteenlopende providers. Als u niet op zoek bent naar het nieuwste van het nieuwste dan is de kans zeer groot dat u hier een telefoon tussen vindt die prima bij u past. Dit is een hele fijne manier om een nieuwe telefoon te kopen, maar hier niet te veel geld aan uit te geven. Veel mensen kiezen er daarom ook steeds vaker voor om een telefoon bij een abonnement te nemen, maar hiermee hoeft u niet altijd voordeliger uit te zijn. Zeker wanneer u kiest voor een refurbished telefoon kan een sim only abonnement u ineens heel veel geld schelen.

Bespaar geld met een uitstekende telefoon

Niemand vindt het prettig om teveel geld uit te geven wanneer dit niet nodig is. Bij het kopen van een nieuwe telefoon is het dan ook altijd aan te raden om goed te kijken wat voor u het voordeligst is en wat voor u het beste werkt. Wilt u zich wel twee jaar aan een bepaalde provider binden? Er kan zomaar iets veranderen in uw situatie en dan is het wel zo prettig als u ook snel kan wisselen in de kosten die u voor uw telefoon maakt. Wanneer u een abonnement afsluit krijgt u voor een bepaalde periode dezelfde belminuten, smsjes en databundel. Maar u zult waarschijnlijk niet iedere maand hetzelfde gebruiken. Wanneer dat voor u het geval is kan zelfs een prepaid uitkomst bieden. U heeft dan zelf de kosten helemaal in de hand. En met een nieuwe refurbished telefoon erbij, drukt u de kosten helemaal. Dat is geld dat u weer kunt besteden aan andere leuke dingen. Bijvoorbeeld sparen voor een vakantie of mooie toevoeging voor uw huis. Naast de lagere kosten zijn er ook veel andere voordelen om op www.netnietnieuw.eu uw nieuwe telefoon te bestellen. Bestelt u voor 22.00 uur ’s avonds? Dan heeft u uw bestelling de volgende dag nog in huis. Ze leveren gratis in zowel België als Nederland en bezorgen iedere dag behalve zondag. Heeft u vragen over het assortiment of uw bestelling? Neem dan contact op met de klantenservice. Zij zijn iedere dag bereikbaar van 9:00 tot 22:00 uur. Gaat er toch iets mis met de telefoon die u op deze website heeft besteld? U heeft 12 maanden lang garantie. U stuurt de telefoon simpelweg naar ze op en zij zorgen dat deze gerepareerd wordt. Met de gratis vervangservice komt u nooit zonder telefoon te zitten!

Wat zijn de kenmerken van een IPhone?

Een IPhone 5 is een mooie smartphone van het merk Apple. Er zijn verschillende soorten IPhones, namelijk de IPhone 3, de IPhone 4, de IPhone 5 bijvoorbeeld. Maar hoe herken je deze IPhones?

De kenmerken en voordelen van de IPhone 3

 • De camera heeft 3 megapixels. De camera maakt dus betere foto’s met veel licht bijvoorbeeld, dan voorgaand. Ook heeft de camera een speciale functie voor macrofoto’s en kan je midden op het beeldscherm tikken om in- en uit te zoomen.
 • Op de safari-app (internet), laden de websites sneller dan voorgaand. De 3G is ook sneller geworden.
 • Stel dat je je IPhone kwijt bent geraakt, zit er een app op de smartphone waarmee je ‘m terug kan vinden.
 • De batterij gaat ook langer mee dan voorgaand.

De kenmerken en voordelen van de IPhone 4

 • Je hebt verschillende soorten IPhones 4 als je kijkt naar het aantal GB. Er is een IPhone 4 beschikbaar met 16 GB, een met 32 GB en een met 64 GB.
 • Je kan kiezen tussen twee kleuren. Wit en zwart. Dit is overigens ook het geval bij

de IPhone 3.

 • De voorkant en de achterkant zijn van glas. De rand rondom de IPhone 4 is van staal.
 • Op de IPhone 4 is er een app aanwezig waarbij je kan inspreken welke actie de IPhone uitvoert. Als je de homebutton (de knop helemaal onderaan het toestel) ingedrukt houdt, krijg je deze functie. Als je dan wat inspreekt, bijvoorbeeld ‘‘Bel Jan’’, belt de IPhone Jan.

De kenmerken en voordelen van de IPhone 5

 • De IPhone 5 heeft een camera met 8 megapixels.
 • de IPhone 5 heeft een dikte van 7,6 millimeter, een hoogte van 123,8 millimeter en een breedte van 58,6 millimeter en een gewicht van 112 gram.
 • De batterij gaat (ongeveer) 8 uur mee.
 • Als je een Apple TV bezit, kan je de IPhone 5 hieraan koppelen. Zo kan je filmpjes kijken via je telefoon, die worden afgespeeld op de televisie. Hetzelfde geldt voor muziek afspelen.

Welke type iPhone 5 hoesjes zijn er?

Bij aanschaf van een iPhone 5 weet men dat er een verhoogd risico aanwezig is dat de telefoon op den duur beschadigt door het vele gebruik. Reden genoeg dat er vol op geadviseerd word je telefoon te beschermen. Met de iPhone 5 heb je een geruime keuze in het assortiment telefoonhoesjes. Je kan zowel online een hoesje bestellen als ouderwets in de gewone telefoonwinkel. (meer…)

Zorg dat je de laagste prijs hebt voor de iPhone 5s

De nieuwe iPhone 5s is wederom weer een pareltje van een telefoon. De iPhone 5s heeft een speciale A7 chip die supersnel is. Ook heeft de iPhone 5s een 4 inch scherm met een resolutie van 640 x 1136 pixels, 1 GB geheugen en ook genoeg opslagruimte om duizenden foto’s op te slaan. Al met al is het een telefoon die bij de top van de smartphones behoort.

Wanneer je een iPhone 5s wilt kopen dan kan je bij veel telecom webwinkels terecht. Maar welke webwinkel heeft nou het goedkoopste iPhone 5s abonnement? Wanneer je dat graag wilt weten dan is het slim om iPhone 5s abonnementen met elkaar te gaan vergelijken om te kijken welke iPhone 5s abonnement het beste bij jou past?

Het vergelijken van iPhone 5s abonnementen kan bijvoorbeeld op http://www.mobiel-abonnement-vergelijken.com/ of op http://www.goedkoop-mobiel-abonnement.net/. Deze websites zijn speciaal voor de consument gemaakt. Wanneer je een iPhone 5s koopt via een website van een mobiele telefoon provider zal je altijd teveel betalen. Om dit tegen te gaan zijn er deze speciale vergelijkingswebsites in het leven geroepen.

Het is heel eenvoudig. Je surft naar een van de twee websites en je kiest daar de iPhone 5s uit. In een paar seconde zal de website je een overzicht laten zien van alle beschikbare abonnementen. Wanneer je klikt op een van deze abonnementen dan zal je naar een webwinkel geleid worden waar je veilig en snel een iPhone 5s abonnement kunt afsluiten. Makkelijk toch?

Hoe vaak gebruik jij WiFi op je iPhone?

Hoe vaak gebruik jij WiFi op je iPhone? Waarschijnlijk meer dan je denkt. Want wie is voorbereid op een groot gebruik aan MB’s, heeft het WiFi-netwerk van thuis, het werk en zijn studie op zijn iPhone geïnstalleerd. Zonder dat je het in de gaten hebt, schakelt je iPhone automatisch over op het WiFi-netwerk zodra je er bij in de buurt komt. Zo blijf je altijd online en je betaalt er bovendien helemaal niets voor. (meer…)

Beveilig je iPhone 5s met je vingerafdruk

Apple blijft maar innoveren. Veranderde het merk de mobiele telefoonmarkt totaal met de introductie van de eerste iPhone, sindsdien is ze altijd marktleider geweest. Waar Apple gaat, daar hobbelen andere smartphonemerken als Samsung en HTC achteraan. Zo ook met de beveiliging van het toestel. Want dat doen we niet meer met een gewone code, maar met onze vingerafdruk.

Vingerafdruklezer als nieuwe feature

Voordat Apple de iPhone 5S uitbracht waren er al geruchten over een vingerafdruklezer als beveiliging. Meteen werden daar vraagtekens bij geplaatst, want wat doet Apple met al die opgeslagen vingerafdrukken? Volgens Apple hoeven we ons echter geen zorgen te maken: de gescande vingerafdrukken worden puur en alleen voor de ontgrendeling van de iPhone 5S gebruikt. En wil je je vingerafdruk niet laten scannen, dan kun je nog gewoon gebruik maken van de normale toegangscode.

De trend is gezet

Wie een iPhone 5S met mobiel abonnement heeft, is al goed gewend aan de vingerafdrukscanner. Eigenlijk is het toch wel handig om door middel van een simpele scan de telefoon binnen een luttele seconde te ontgrendelen. Bovendien kunnen we kiezen of we de vingerafdrukken van één persoon opslaan of van meerdere personen. En dat succes blijft niet onopgemerkt. De eerste telefoonmerken hebben al bekend gemaakt ook een vingerafdrukscanner in de toestellen op te nemen. We zijn benieuwd wat de volgende stap van Apple gaat worden. Misschien wel een irisscanner?

iPhone specificaties van vandaag de dag

Een super strak beeldscherm is voor de huidige telefoons een must. De grafische mogelijkheden komen met een super strak beeldscherm mooier tentoongesteld op het beeldscherm. Het beeldscherm is tegenwoordig steeds vaker te hanteren als touchscreen. Het aantal pixels van het touchscreen van een smartphone worden steeds hoger. (meer…)

Sim only onbeperkt internet

Wat houd Sim only onbeperkt internet in?

Een sim only onbeperkt internet word door verschillende mobiele providers
aangeboden. De bekende en grote providers in Nederland zoals Hi, KPN en Vodafone bieden helaas geen onbeperkt internet aan. De providers die wel onbeperkt internet aanbieden bij een sim only abonnement zijn Youfone, T-Mobile en Robin Mobile. (meer…)

Whatsapp en Facebook oorzaak van snel leeglopende iPhone batterij

Een snel leeglopende batterij is bij veel iPhone gebruikers een bekend probleem. De oorzaak van een snel leeglopende batterij kan per gebruiker verschillen. Een slecht geprogrammeerde app of een app die te lang op de achtergrond blijft kunnen de oorzaak van dit probleem zijn. (meer…)