iPhone specificaties van vandaag de dag

Een super strak beeldscherm is voor de huidige telefoons een must. De grafische mogelijkheden komen met een super strak beeldscherm mooier tentoongesteld op het beeldscherm. Het beeldscherm is tegenwoordig steeds vaker te hanteren als touchscreen. Het aantal pixels van het touchscreen van een smartphone worden steeds hoger.

Specificaties van de iPhone 5C

De iPhone 5C is uitgerust met een 4 inch beeldscherm, behuizing van plastic en A6 processor. De iPhone 5C is te krijgen in 5 speciale kleuren; wit, geel, roze, groen en blauw. Het beeldscherm van de iPhone 5C heeft een resolutie van 1136 bij 640 pixels. Apple’s besturingssysteem IOS7 is het achterliggende systeem voor de iPhone 5C. Er zijn apps te krijgen voor de iPhone 5C in de Apple Store. Er is een keuze van 16 en 32 GB ruimte op de iPhone 5C. Per oktober 2013 is de iPhone te krijgen in de winkels.

Specificaties van de iPhone 5S

Apple heeft met de iPhone 5S de lat hoog gelegd. Met de laatste aanvulling op de lijn met producten is Apple weer onderscheidend zoals men van Apple verwacht. De iPhone 5S is uitgerust met een 4 inch beeldscherm, A7 processor en vingerafdrukscanner. Er is een keuze van 16, 32 en 64 Gigabyte dataopslag op de iPhone 5S. De iPhone 5S is te krijgen in drie speciale kleuren; Space Gray, Gold of Silver. Als besturingssysteem voor de iPhone 5S heeft men de keuze gemaakt voor het laatste IOS7. De iPhone 5S is even groot als het voorgaande model met een beeldschermresolutie van 1136 bij 640 pixels. Net zoals met de voorgaande iPhones zijn er apps te krijgen om te gebruiken. Per oktober 2013 is de iPhone te krijgen bij de verkooppunten. Volgens meerdere websites zal de iPhone 5S 699 euro gaan kosten.

Comments are closed.