iPhone 5s prijs

De prijs van de nieuwe iPhone 5s zal pas bekend gemaakt worden zodra de officiële aankondiging plaatsgevonden heeft. Op dit moment is de verwachting de iPhone 5s ongeveer dezelfde prijs zal hebben als de iPhone 5, dus rond de 675 euro. Waarschijnlijk gaat tegen de tijd dat de iPhone 5s uitkomt de prijs van de iPhone 5 dan wel omlaag. Het is nog een beetje afwachten en gokken wat Apple met zijn prijsstelling gaat doen.

Vergelijk de voordeligste iPhone 5s abonnementen

Altijd de scherpste prijs! Altijd actueel!
[mq-productvergelijking filter=”iPhone 5s”]

iPhone 5s prijzen vergelijken

Uiteraard is het altijd aan te raden om de prijzen van de iPhone 5s te gaan vergelijken als je deze aan wilt schaffen. Zeker in de tijd van de release zullen er veel verschillende aanbiedingen gedaan worden door de providers, omdat zij natuurlijk zoveel mogelijk van deze toestellen willen verkopen. Je kunt hiervoor uiteraard bij verschillende winkels langsgaan, maar de prijzen vergelijken via het internet gaat een stuk sneller.

iPhone 5s verschillende prijzen

Het kan zijn dat Apple de iPhone 5s net zoals de iPhone onder verschillende prijzen op de markt zet. Het is namelijk te verwachten dat er meerdere varianten uitgebracht worden. Zo zijn er al verwachtingen van meerdere kleuren, maar waarschijnlijk zal er ook een variatie plaatsvinden in de grootte van het geheugen waar het toestel over zal beschikken. Hoe meer geheugen het toestel heeft, hoe hoger de prijs ervan zal zijn. De meest waarschijnlijke variaties op het geheugen zijn 8GB, 16GB en 32GB. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat de iPhone 5s pas begint bij 16GB en misschien zelfs nog een versie uitbrengt die beschikt over 64GB.