iPhone 5s aanbiedingen

De iPhone 5s is nog niet officieel aangekondigd, maar de geruchten gaan rond dat deze in de zomer van 2013 uitkomt. Uiteraard zullen er dan door de verschillende providers meerdere iPhone 5s aanbiedingen uitgebracht worden. Er zal veel reclame gemaakt worden, dus het is tijdens de release de uitgelezen kans om een iPhone 5s te bemachtigen.

Vergelijk de voordeligste iPhone 5s abonnementen

[mq-productvergelijking filter=”iPhone 5s”]

Verschil iPhone 5 en iPhone 5s

Ben je nog aan het twijfelen of je een iPhone 5 wilt kopen of toch liever wacht tot de iPhone 5s uitkomt? Voor het uiterlijk van de telefoon hoef je de aanbiedingen van de 5s niet af te wachten, deze is namelijk bijna exact hetzelfde als die van de iPhone 5. Tenminste, dat is de verwachting. Het grote verschil tussen de iPhone 5 en de iPhone 5s is waarschijnlijk softwarematig. De verwachting is dat Apple een volledig nieuwe versie van iOS uit zal brengen. Mocht je willen wachten tot er betere software voor de Apple telefoons beschikbaar is dan is het aan te raden om de aanbiedingen voor de iPhone 5s af te wachten. Vind je de software van Apple prima zoals deze nu is dan kan net zo goed de iPhone 5 gekocht worden. Maar misschien is het dan alsnog verstandig om te wachten op de aanbiedingen van de iPhone 5S, omdat de prijs van de iPhone 5 misschien wel zal gaan dalen tegen de tijd dat de 5s uitkomt.

Verwachte prijs

Aangezien Apple de iPhone 5s nog niet officieel bekend gemaakt heeft is nog niet te zeggen wat deze zal kosten. Wel zijn er verschillende aanbiedingen te verwachten bij de release.